<Die> Sparkassenorganisation - ein Jahr nach McKinsey. - Neuber, F.
Hodnotenie vývoja sporiteľní rok po McKinseyho hodnotení smerovania organizácie sporiteľní na vnútornom trhu Európskeho spoločenstva. Problém vytvorenia centrálneho ústavu v sieti sporiteľní SRN a formy koncentrácie sporiteľní v praxi. Rozvoj sporiteľní a ich ďalšia spolupráca.