Economists discuss transition to marketoriented economies. - Worth, N.
Myšlienky z referátov a diskusií seminára o prechode východoeurópskych krajín na trhové hospodárstvo, ktorý organizovala ASSA v decembri m. r. Predpoklady pre vstup krajín do EHS. Nutnosť a alternatívy menových reforiem v týchto krajinách. Daňový systém a veľká privatizácia. Voľný obchod, či regulovaný obchod. Stabilita menového kurzu. Stabilita dopytu po peniazoch.