<The> Relative and incremental information content of consolidated earnings data. - Ito, K.
Rozdiely medzi jednotlivými krajinami v normách a praxi finančného spravodajstva tvoriaceho základ informácií plynúcich na trhy cenných papierov - otázka možnosti ich neutralizácie prostredníctvom internacionalizácie trhu cenných papierov. Rozdiely medzi USA a japonským systémom finančného spravodajstva. Koexistencia separátneho a konsolidovaného systému finančného spravodajstva v Japonsku.