Intergenerational transfers and capital market imperfections. Evidence from a cross-section of Italian households. - Guiso, L.
Existencia systému rodinných financií a či tento môže kompenzovať nedostatky trhu kapitálu. Výsledky z talianskych domácností ukazujú, že súkromné prevody prostriedkov pomáhajú znižovať úverové napätia.