Rynočnaja adaptacija sistemy sel'skochozjajstvennogo kredita. - Morozov, Ju
Charakteristika doterajšej štruktúry, funkcií a operácií systému úverovania poľnohospodárstva v ZSSR a nevyhnutnosť jeho premeny s prihliadnutím na skúsenosti svetovej bankovej praxe. Zabezpečenie jednoty záujmov klientov a bánk. Zriadenie úverových inštitúcií aj pre malé subjekty hospodárenia na dedine. Tri možné smery poľnohospodárskeho úverovania. Význam úverovej kooperácie na dedine. Schéma úverovej sféry APK.