Poszukiwanie drogowskazów.
Diskusia 10 poľských ekonómov o stave poľského hospodárstva. Problém stabilizácie. Ciele programu a hlavné priority. Výsledky hospodárstva a ich rozbor. Hodnotenie výsledkov za I. a II. polrok 1990. Úloha štátu. Ciele hospodárstva: oživenie hospodárstva, hospodárska rovnováha, kontrola, inflácie, oživenie investícií, rozvoj vývozu, konkurencie, premena inštitúcií, sociálna bezpečnosť, generálna ingerencia smerujúca k rovnováhe, liberálny intervencionizmus. Spoločenská politika.