Sojuznyj dogovor: voprosy ekonomičeskich otnošenij. - Fokin, Ju
Metodologické prístupy k mechanizmom zmluvnej tvorby cien a zdanenia na úrovni podnikov. Veličina spoločenskej normy dodatočného produktu. Vzťah centra a republík pri tvorbe rozpočtu. Dodatočné zdroje rozpočtov rôznych úrovní. Formovanie republikových rozpočtov v prechodnom období k regulovanej trhovej ekonomike. Štátna objednávka a nasýtenosť trhu.