Československo a možnosti svétových trhů. 1. - Angelis, I.
Charakteristika čs. ekonomickej situácie v kontexte svetovej ekonomiky a naznačenie možností, ktoré pre budúcnosť ČSFR má. Predikcia vývoja svetovej ekonomiky a určenie stavu a profilu čs. národného hospodárstva ako východisko úvah. Variantné scenáre vývoja svetovej ekonomiky a svetového trhu. Ich pôsobenie na stredno- a východoeurópske krajiny.