Discretionary behaviour and Soviet economic reform. - Litwack, J.M
Problematika reformných procesov v ZSSR od konca 2. svetovej vojny. Podstata problematiky "uvážlivosti" v plánovaní a daňovom systéme ZSSR. Koncepcia "uvážlivosti". Dôsledky uvážlivosti v ekonomickom plánovaní ZSSR. Opatrenia na obmedzenie uvážlivosti. Uvážlivosť a perestrojka. Uvážlivosť a súčasná ekonomická kríza v ZSSR.