Reformy w krajach Europy Wschodniej i Srodkowej, widziane z zewnatrz. - Dlugosz, S.
Témy diskusie na Západe o reformách v uvedených častiach Európy. Diagnóza situácie. Systémové problémy. Právna infraštruktúra prechodného obdobia. Materiálna štruktúra procesov vedúcich k trhovému hospodárstvu. Intelektuálna reštrukturalizácia vedúcich kádrov. Politika sociálnej ochrany.