Vývoj struktury upravených vlastních výkonů v roce 1989. - Beneš, L.
Upravené vlastné výkony ako základné ukazovatele činností jednotlivých podnikov v ČSFR v roku 1989. Vývoj štruktúry upravených vlastných výkonov v rokoch 1987-1989. Rast zisku v jednotlivých odvetviach i štatistické porovnanie za ČR a SR.