El Caribe agrícola. - Ceara Hatton, R.
Prehľad o počte pracovníkov, výrobe, exporte, raste produkcie, modernizácii, mechanizácii, použití umelých hnojív cca 15 krajín karibskej oblasti. Problém výživy Karibiku, i keď je základný, nie je prevládajúci. Relatívne väčší význam majú väčšie ostrovy a kontinentálny Karibik.