Cenový systém a trhová ekonomika. - Oláh, Michal
Prechod na trhové hospodárstvo kladie nové nároky na cenovy systém a na pôsobenie cien v tomto novom procese. Uvedenie niektorých pohľadov na cenový systém v modernej trhovej ekonomike. Rozbor cenovej regulácie ako nástroja tlmenia nepriaznivých dopadov tvorby voľných cien v podmienkach vysokomonopolizovanej ekonomiky.