General equilibrium analysis of price controls: a computational approach. - Nguyen, T.T
Ekonomika cenovej kontroly. Rozbor výsledného efektu cenovej kontroly. Prepojenie vývoja životných nákladov v spoločnosti s ekonomikou cenovej kontroly. Ceny, kontrola, inflácia a nezamestnanosť. Vzorový model mechanizmu fungovania cenovej kontroly. Zmluvné a fixné ceny. Činitele vládnej cenovej kontroly.