Strategic trade policy is not good strategy. - Rugman, A.M
Proces realizácie strategickej obchodnej politiky. Medzinárodná ekonomická kritika strategickej obchodnej politiky. Administratívne dedičstvo a štruktúra obchodnej politiky. Problémy realizácie strategickej obchodnej politiky a jej nezdar. Zlyhanie strategickej obchodnej politiky v USA.