Gospodarka rynkowa - wyzwanie dla polskich przedsiebiorstw. - Kucinska, K.
O medzinárodnej konferencii v septembri 1990 v Borowiciach na tému: Podmienky fungovania podnikov v trhovom hospodárstve. Situácia a vývoj poľskej ekonomiky. Poľskí a zahraniční autori prednášok a ich odbornosť. Referáty sa vyznačovali vysokou odbornosťou. Aj diskusné príspevky boli na vysokej odbornej úrovni.