Mafija kak ekonomičeskij fenomen. 2. - Osipenko, O.
Charakteristika stalinizmu ako mafie podľa jednotlivých znakov. Uvedenie rozdielov organizovaného zločinu "byrokratického" a "trhového" typu. Kasárenský socializmus ako pôda organizovaného zločinného podnikania.