Sběrné suroviny v tržním hospodářství. - Pojsl, Zdeněk
Nové podmienky na úseku zberu a odbytu spotrebiteľských druhotných surovín pri zavádzaní trhového hospodárstva. Zmeny v organizačnej štruktúre a zmeny v hospodárení s druhotnými surovinami. Demonopolizácia, decentralizácia a špecializácia, likvidácia územného princípu a zmena foriem činnosti pre podniky Zberné suroviny.