Apertura importadora y estrategia de crecimiento en Argentina. - Bekerman, M.
Nutnosť novej stratégie ekonomického rozvoja Argentíny. Vplyv rozvoja medzinárodnej ekonomiky na rozvoj obchodu Argentíny a Latinskej Ameriky. Proces liberalizácie medzinárodného obchodu. Argumenty pre uvoľnenie dovozu - porovnateľné výhody s Kóreou a Japonskom. Stratégia na podporu vývozu.