El plan Brady, un aňo después. - Devlin, R.
Bradyho plán o problémoch platenia zahraničného tretieho sveta z marca 1989 v porovnaní s predchádzajúcim Bakerovým plánom. Tri platné dohody medzi 3 zadlženými krajinami a ich protipartnermi - Mexiko, Filipíny a Costa Rica - podrobný výklad a dôsledky týchto dohôd. Úvahy o účinnosti Bradyho plánu - požiadavky financovania, otázky koordinovania. Základné hľadiská Bradyho plánu. Popis súhlasných záujmov a rozdielností v obnovení možností platenia zahr. dlhu.