Task force backs macroeconomic policy coordination.
Odporúčania z referátu predsedu študijnej komisie na seminári IMF z januára t. r. Konštatuje sa zvýšená mobilita kapitálu medzi krajinami, čo zasa zväčšuje vzájomnú závislosť na účinkoch obchodu a pohybu kapitálu. Odporúča, aby krajiny uplatňovali makroekonomické hľadiská pri realizácii vlastnej hospodárskej politiky.