Přechod na volnou měnu bude všechny něco stát. Hovořili sme s vedoucim polského oddělení FMZO Ing. Vladimírem Merglem. - Mergl, V.
Problémy poľsko-česko-slovenských obchodných a hospodárskych vzťahov. Zahraničnoobchodný dlh PR, výmena tovarov za svetové ceny a vo voľne zameniteľných menách. Očakávanie zníženia obratu zahraničného obchodu v roku 1991.