Pentagonální iniciativa. - Brejchová, Z.
Riešenie spoločných problémov krajín "pentagonály" Maďarska, Rakúska, Talianska, Juhoslávie a ČSFR. Sedem prioritných oblastí spolupráce; rozvoj dopravy, problematika telekomunikácií, ochrany životného prostredia, podpora činností malých a stredných podnikov, vedeckotechnickej spolupráce a všestranné rozšírenie kultúrnych stykov a turistiky.