Rizika vyplývajíci z užšího ekonomického a politického propojení. - Brejchová, Z.
Pokračovanie článku z minulého čísla. Prehľad rizík, spojených s prípadným hospodárským prepojením ČSFR, MR a PR, z hľadiska politického i z hľadiska vnútorného hospodárstva. Rozdiely medzi prístupmi jednotlivých štátov a možné dôsledky vzájomnej interakcie.