Změny v úpravě majetkové odpovědnosti organizací. - Chalupa, R.
Zmeny v právnej úprave hospodárskych vzťahov - prvý krok k nevyhnutnej komercializácii hospodárskeho zákonníka. Úprava majetkových sankcií (penále). Zákon vychádza z úplnej fakultatívnosti vyúčtovania a vymáhania majetkových sankcií. Zodpovednosť za škodu spôsobenú porušením záväzku. Úprava zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou organizácie.