Szkole Wawelberga nalezy reaktywowac. - Zbichorski, Z.
Táto škola vychovávala takmer 100 rokov dobrých vedúcich a priemyselných technológov. V r. 1951 ju spojili s varšavskou technikou. Krátky historický náčrt vývoja školy a jej programov. Inžinieri XXI. storočia. Dobrý vzdelávací program školy a správna odborná výchova inžinierov majú veľký význam pre národné hospodárstvo.