On the existence of an equilibrium for an aggregate model of stationary Markov economy. - Takekuma, S.-I
Úvahy o dynamickej ekonómii s neurčitosťou. Začlenenie výroby a akumulácie kapitálu do modelu stacionárnej ekonómie. Model ako rozšírenie hodnotovo-cenového modelu Lucasovho. Overenie existencie rovnováhy v agregovanom modeli s identickými spotrebiteľmi. Všeobecný ekonomický model s mnohými spotrebiteľmi a niekoľkými firmami. Rovnováha pre model všeobecnej ekonómie.