Transforming the dependent variable in regression models. - Mac Kinnon, J.G
Model využitia vybraných príkladov transformácie. Základné transformačné funkcie, popis ich veličín a porovnanie ich využitia. Aplikácia viacerých vzájomne odlišných skupín testov. Využitie regresných funkcií v štatistických testoch. RESET test - základný test na špecifikáciu chybných postupov a jeho modifikácie.