Vernachlässigte Aspekte des agrarwirtschatlichen Strukturwandels in den neuen Bundesländern. - Henrichsmeyer, W.
Predbežná bilancia priebehu prispôsobenia poľnohospodárstva v nových spolkových krajinách zmeneným podmienkam. Vypracovanie nového konceptu rozvoja vidieckych oblastí s dôrazom na lesné hospodárstvo, tvorbu krajiny a cestovný ruch.