Zur Entwicklung von Sortiment und Verbrauch an Mineraldüngmitteln im Gebiet der ehemaligen DDR. - Runge, P.
Hodnotenie vývoja spotreby minerálnych hnojív v poľnohospodárstve bývalej NDR od r. 1949. Maximálna hodnota spotreby výživných látok na ha poľnohospodárskej pôdy. Vývoj sortimentu jednotlivých druhov minerálnych hnojív.