Subvencování zemědělství ve Velké Británii. - Střeleček, František
Subvencie poskytované na stabilizáciu poľnohospodárstva, na program diverzifikácie a na poľnohospodársku produkciu vo Veľkej Británii. Dotácie smerujúce do družstiev a do zahradníctiev. Príklad subvenčného programu pre maloroľníkov v Škótsku.