<La> producción de semillas oleaginosas y aceites comestibles en Centroamérica.
Obsiahly a tabuľkami doplnený článok o spotrebe rastlinných olejov podľa druhu, krajín, spotreba na osobu. Ceny podľa druhu a krajín. Dovoz a vývoz. Rozloha, výroba a výnosy, ich druhy. Medzinárodné ceny rôznych druhov olejov a ich derivátov.