<La> biotecnología en la producción pecuaria de México. - López Trujillo, R.
Potreba použitia moderných biotechnologických výrobkov v zootechnike a v zdravotnom stave živočíšneho fondu Mexika. Nedostatok krmív je ekonomickým problémom, nie neznalosťou vedy a techniky. Západná biotechnológia je orientovaná na mieru rastu rentability, nie na sociálne potreby národa.