JIT als strategischer Ansatz. Erfahrungen bei der Reorganisation von Fertigungsbetrieben bei Carl Freudenberg in Weinheim. - Beck, W.
Popis prístupu JIT (Just-in-Time) na príklade subdodávateľa pre automobilový a stavebný priemysel. Nutnosť prispôsobiť sa pružne rôznym novým trendom v automobilovom priemysle a i čoraz kratším dobám vývoja a konštrukcie. Stratégie k realizácii JIT-výrobných štruktúr.