Směry rozvoja účetnictví, rozpočetnictví a kalkulace z aspektu výpočetní techniky. - Hrdinová, D.
Vývoj organizácie spracovania účtovníctva s využitím počítačov. Vývojové tendencie v oblasti automatizácie účtovníctva. Diaľkové spracovanie s terminálovou sieťou a distribuované spracovanie. Interaktívne systémy v účtovníctve. Možnosti zdokonalenia kalkulácií a rozpočtovania v podmienkach automatizácie.