Grenzen der klassischen Kostenrechnung: Neue Anforderungen durch neue Technologien. - Lorson, P.
Zavedenie CIM (Computer Integrated Manufacturing) do podnikateľskej praxe poskytuje 35 percentné zníženie správnych nákladov a optimizáciu využitia kapacít. Vybrané ťažiskové body moderného účtovníctva. Strategické koncepcie v účtovníctve: plánovanie, logistické účtovníctvo, management fixných nákladov, cieľové účtovníctvo a pod.