Hospodářský výsledek v základním a ve vnitropodnikovém účetníctví. - Bernat, F.
Vykonávanie základného a vnútropodnikového účtovníctva v Československej zbrojovke od r. 1931. Základné, podvojné a vnútropodnikové účtovníctvo v ekonomickej praxi po r. 1989 podľa nových právnych predpisov. Uplatňovanie oceňovania hospodárskych prostriedkov v základnom účtovníctve.