Venture capital w finansowaniu innowacji. - Miklewicz, Z.
Pojem a formy Venture capital (kapitál rizika) ako najpoužívanejšie riešenie pomocou špeciálnych finančných inštitúcií. Rozlišujúcou zložkou tohto spôsobu financovania je výskyt troch javov súčasne. Rôzne formy tohto financovania. Účastníci podujatia venture capital. Najdôležitejšie formy využívania malých firiem v procese inovácií.