Strategie odpisování základních prostředků ve Spolkové republice Německo. - Dušek, E.
Dve základné príčiny opotrebovávania základných prostriedkov v SRN - technické a hospodárske. Popis lineárneho odpisovania základných prostriedkov používaného v SRN. Príklady a porovnanie odpisu lineárneho, degresívneho a degresívneho s prechodom k lineárnemu odpisu.