<The> implications of variation. - Ranney, G.B
Negatívne dôsledky variácie v akosti výrobkov majú dopad na relatívne vzdialené činnosti podniku a vzťahy k zákazníkom. Popis prípadových štúdií na ilustráciu ako možno riešiť dopady variácie prostredníctvom zlepšenia akosti výrobkov. Účinok časového plánovania výroby a dodávok na variáciu a možné alternatívy.