<The> consumer durable replacement buyer. - Bayus, B.L
Výskum pohnútok, ktoré vedú zákazníkov k nahradeniu predmetov dlhodobej spotreby novými na základe demografických charakteristík a zistenia správania spotrebiteľov. Vlastnosti, na ktoré sa zameriavaju spotrebitelia prednostne pri skorej a pri neskorej výmene predmetov dlhodobej spotreby.