Desarollo y consolidación de la industria petroquímica mexicana. - Gutiérrez, R.R
Analýza najdôležitejších aspektov vývoja a konsolidácie mexického petrochemického priemyslu od jeho založenia - štatistické prehľady. Odvetvová štruktúra petrochem. priemyslu. Legislatíva, účasť štátu. Reklasifikácia petrochem. produktov v r. 1986 a 1989 a jej účinky. Analýza vývoja petrochem. priemyslu v kontexte s celkovým ekon. vývojom. Primárne a sekundárne petrochem. výrobky.