<La> actividad de Pemex en 1990
Konsolidácia činnosti mexickej ropnej spoločnosti PEMEX v r. 1990 napriek mimoriadnej nestabilite na medzinár. ropnom trhu a rozšírenia a diverzifikácie domáceho dopytu. Nová strategická, ekonomická a politická dimenzia ropy v dôsledku vojny v Kuvajte. Produkcia ropy a zemného plynu v r. 1989-90 a rezervy k 1.1.1991. Rafinácia a petrochémia. Komercializácia - obchodná bilancia v r. 1989-90. Doprava, stavby, financie. Filiálky.