Výpočtová technika na vysokých ekonomických školách v USA. - Zelinka, J.
Zdroje na zabezpečenie vybavenia počítačmi na univerzitách a školách v USA. Vybavovanie škôl v r. 1960-1986. Rozdiely vo vybavení a organizácii výpočtových stredísk. Inštalované mikropočítače a podiel jednotlivých výrobcov. Typy lokálnych sietí a ich použitie. Použitie programového vybavenia. Použitie počítačov vo výučbe.