Podnikové finance: Co s platební neschopností. - Machala, Karel
Platobná neschopnosť je jav prechodu k trhovému hospodárstvu, kedy už existuje tlak na trhu tovarov, ale štátne vlastníctvo neumožňuje efektívne riešenie. Analýza príčin platobnej neschopnosti a cesty riešenia.