Perspektiva československého peněžního a kapitálového trhu. Interview. - Tuček, M.
Odpovede na otázky, kedy začne fungovať peňažný a kapitálový trh, ktoré sú základné predpoklady rozvoja peňažného trhu, či jestvujú možnosti urýchlenia rozvoja peňažného trhu, akú úlohu v rozvoji kapitálového trhu budú hrať banky. Záver, že čs. peňažný a kapitálový trh je len na počiatku svojho fungovania.