Les aspects techniques de mise en place de l'union monétaire allemande.
Bankový systém SRN pred zjednotením. Princípy výstavby siete pobočiek v SRN. Hlavné banky a ich komunikovanie. Zásobovanie bankovkami. Modality konverzie účtov. Platobné operácie pred menovou úniou. Zmluva medzi bankami. (Rapports mensuels de la Deutsche Bundesbank 1990, č.10).