Stabilizacija infljacii v Pol'še. (God spust'ja). - Kolodko, G.
Analýza charakteru a príčin inflácie v Poľsku pred prijatím stabilizačných opatrení (1990). Základné sféry činnosti v stabilizačnom programe: vybilancovanosť rozpočtu, liberalizácia cien, pevná peňažná politika, kontrola rastu miezd, zavedenie vnútornej konvertibility meny.