Vebraucherkreditgesetz. - Driessen, F.L
Základné črty nového zákona o spotrebiteľskom úvere, platného od 1.1.1991. Ochrana spotrebiteľov pred veľkými úverovými ústavmi. Údaje, ktoré sú povinné uviesť súkromné osoby pri požadovaní spotrebiteľského úveru. Perspektívy pôsobenia nového zákona.