<Die> wirtschaftlichen Beziehungen des vereinigten Deutschland mit Mittel- und Osteuropa: Veränderung der Rahmenbedingungen. - Haussmann, H.
Zmeny podmienok pre celok národného hospodárstva a pre podniky po zjednotení Nemecka. Vplyv zjednotenia na hospodárske vzťahy so štátmi strednej a východnej Európy a na reformné procesy v nich. Posiľnovanie liberalizácie obchodu, menovej konvertibility a voľnej tvorby cien ako súčasť procesu asociačnej politiky vo vzťahu k Európskemu spoločenstvu.